söndag 7 oktober 2012

Volleyboll

Idag var det dags för säsongens första Volly, som väl gick hyfsat bra. Nu och då rev det nog till i låret, så det störde lite. Förra vintern spelade vi i finska skolans gymnastiksal. Där var bra att spela, eller inne luften lämnade ibland en del att önska. Men den här vintern skall vi spela i svenska högstadiets gymnastiksal. Jag gillade inte salen. Det var alltför ljust, vilket resulterade i en helvetes huvudvärk för min del. Tror att det beror på att ena väggen är fylld av fönster, så det kom starkt dagsljus in från ett håll. Nå, det problemet lär ju snart försvinna. Dom andra klagade dock inte på att det var för ljust.

Dom hade gjort riktigt bra ifrån sig i Hangö igår. Maria sprang halvan på 2:04:13 och Tomppi rusade på imponerande 1:47:10. Luntti hade fungerat som draghjälp åt Maria, och han spurtade de sista 4 km för att komma i mål på 1:59:40. Det är med andra ord hårda typer man tränat med under sommaren. :)

Här är veckans träning. Springandet är inte mycket att hurra för, men svettats har jag nog ändå under veckan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar