söndag 21 oktober 2012

Dit for veckoslutet.

Så nådde även detta veckoslut sitt ände. Det har varit ett aningen hektiskt veckoslut, men helt okej.  Lite för fort gick det som vanligt.

På lördagen var jag först ner till Ingå med mor, för att hjälpa henne med diverse sysslor. Sen hem och äta, för att rusa iväg till Ju-jutsu träningarna. Vet inte om det berodde på att det är  höstlovsvecka, men vi var inte många på plats. Jag var den enda med vitt bälte, 3 gula bälten,  1 orange, 2 gröna, 2 bruna och vår tränare. Ja och en massa juniorer och deras tränare förstås. Hur som helst så blev det igen en lite annorlunda träning. Vi fick pröva på lite olika grejer från andra Ju-Jutsu stilar, som inte direkt hör till Hokutoryu stilen. Jag fick träna med killen med orange bälte, vilket var lärorikt. Det är helt annat att träna med en som kan, en som rättar och visar när man gör knasiga saker. Normalt står man och fumlar med andra i nybörjargruppen. Det är oftast först när tränaren gått sin runda tre, eller fyra gånger som vi börjar inse vad det är vi borde hålla på med.
Efter träningarna bar det av till Esbo för att söka hem flickorna från mommo och mofa.

Idag blev det ingen Volleyboll, eftersom jag var med töserna till Karis bollhall, var Raseborgs IF började innesäsongen i fri-idrott. Min 8-åring for gammalt och vant med sin grupp, men för lillasyster, 5 år, var det lite väl spännande, så pappa fick vara med och hoppa längd en stund. Efter 30 minuter så hade den värsta nervositeten släppt, så pappa kunde sätta sig och stretcha lite.

På kvällen blev det 25 minuter Core träning för att stärka mage och rygg. Sen i bastun som avslutning på veckoslutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar