tisdag 20 november 2012

Rekord

Trots planerade "över 12 km" så blev det endast 7,5 km på söndagen [44:30 min (5:56 min/km) 148/168]. Allt kändes helt okej, och benen var med på noterna. Det var rätt så blåsigt och disigt, men inte så att det störde när man väl var igång. Upplevde springandet på söndagen som ganska tungt, men inte på ett jobbigt sätt och det var helt roligt. Jag skulle bra ha kunnat springa längre och loggat de 12-14 km som jag hade planerat. Men jag fixade på gården och tvättade bilarna, vilket drog ut på tiden och jag kom iväg för sent. Jag skulle med Ellinor till Karis till hennes friidrottsträningar. Dessutom skulle vi ha en kompis med, så det blev att pruta lite på längden på min runda. För jag ville springa på dagen, då det låtsas vara ljust. På kvällen stretchade jag lite extra. Nu har jag fått ihop 850 km för i år och har således fördubblat sprungna km mot i fjol. Yey! Tror inte jag hinner spränga 1 000 km i år, men i nästa år skall jag springa 1 200 km.

Igår körde jag 45 minuter Cardio Core. Det smakade inte alls igår att röra på sig, men jag körde ändå. Det blev aningen halvhjärtat, men bättre det än att bara sitta i soffa. Nu skall jag packa Ju-Jutsu väskan, för det bär av på träningar direkt efter jobbet.

4 kommentarer:

 1. Jag hade flyt och tog mitt årsmål på 250 mil precis innan jag blev skadad. Nu vet jag ju inte alls hur mycket mer löpning de blir i år. Ibland har man flyt! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häftigt. Alltid roligt när man, eller någon annan, uppnått sina målsättningar. Jag hade egentligen inga målsättningar i år, förutom att börja springa aktivt och regelbundet, vilket jag lyckats bra med. Åtminstone tills höften/benet började trilskas. Nu gäller det att ta det sakta och nätt, så att intresset bibehålls.

   Radera
 2. Då dubbelt upp nästa år igen. 1700-2000! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den taktiken kommer snabbt att förvandla mig till Forrest Gump. Om jag dubblar varje år så skall jag springa drygt 200 000 km år 2020. :)

   Nä, men jag vill inte sätta ribban för högt. Jag kan ju höja den under sommaren, om det känns så. :)

   Radera