onsdag 28 november 2012

5.KYU

Gul är färgen på mitt Ju-Jutsu bälte efter gårdagens bältesprov och jag har nått nivån 5.KYU. Det var helt rolig stämning igår, men vi var nog alla lite pirriga, eftersom vi inte helt visste vad vi skulle vänta oss. Men bra gick det och vi blev alla godkända. Även orange (4.KYU) bältesprovet hölls igår, och dom var väl 8 st som avancerade från gult till orange. Det blev med ens roligare, det här med Ju-Jutsu. Nu kommer träningarna igång på riktigt, och vi får börja kasta omkring varandra. :)


Men gårdagen var annars ganska jobbig. Jag var trött och småirriterad hela dagen p.g.a. flunsan, och jag klämde in värkmedicin, så att jag inte skulle stupa några timmar före bältesprovet. Idag känns det aningen bättre, men jag vågar ännu inte helt tro att flunsan är på väg förbi, så jag håller med tränandet ännu några dagar. Imorgon kväll skall jag ner till branddepån på styrelsemöte. Det kommer att bli en intressant kväll, för det finns en hel del att diskutera.

2 kommentarer:

 1. Grattis! Jättebra jobbat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Känns helt bra, fast kraven för gult bälte är ju inte speciellt stora. :) Men det viktiga är att jag kommit igång, och gillar det. Har många år tänkt börja, men inte kommit till skott.

   Följande bälte är orange.

   Radera