torsdag 1 maj 2014

Trevlig första maj!

Så var vappenfirandet över. Vi firade traditionsenligt med två andra familjer med jämngamla barn. Jag fick "brottas" med minstingen som är typ 1,5 år. Det var roligt. (De andra barnen är alla 6 & 9 år gamla.)
När jag kom hem från jobbet igår så höll frun och barnen på att laga munkar. Det innebar slutet för min soppslev...


När gästerna gått hem igårkväll så bara måste jag lite testa mina nya "TRX-band". Det är något annat billigar märke, men fungerar helt bra. Har haft remmar som jag tränat med, men jag har inte fått fixat något handtag till dom, så nu köpte jag det här settet när jag hittade billigt. Nu skall jag ut och gjuta plintarna för min "calisthenics park". Så trevlig första maj på Er alla.


2 kommentarer:

  1. Grymma band det där! Själv har jag "byggt" mig egna då jag är en snål smålänning och tyckte TRX banden var på tok för dyra. Bra att det finns andra alternativ!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, man får snabbt och enkelt till ett rejält träningspass med såna här band. :) Tränade också med "egenbyggda" band, men jag fick aldrig fixar ordentligt handtag till dom, så det var inte så bekvämt för händerna. Så nu när jag såg dessa för 16€ (typ 150kr) så slog jag till. Det brukar alltid komma billigare alternativ efter ett tag, när någon dyr pryl blivit populär.

      Radera