söndag 1 september 2013

Ju-Jutsu.

Igår släpade jag mig äntligen till Ju-Jutsu träningarna, var en ny grundkurs hade kört igång. Kändes nog lite ovant, och den lilla smidighet i rörelserna man hade, var som bortblåst. Men samtidigt märkte jag att det nog finns där inne, så jag tror nog det kommer snabbt tillbaka. Men jag kan konstatera att man gör inte mycket med springkondition när man skall brottas med ett +100 kg muskelknippe, såvida man inte väljer att springa undan förstås. Måste börja köra lite "Cardio-styrka" igen.

Har flera veckor nu prioriterat mina byggprojekt, och träningen har kommit på andra plats. Men nu är det mesta fixat, och jag skall börja fokusera på träningen igen. I början på veckan så snubblade jag i biltaket när jag målade. Högra foten fastnade i en list, och eftersom listen fjädrade så förflyttades högra foten i sidled, ut framför vänstra benet och omöjliggjorde därmed alla möjligheter för vänstra benet att göra en insats. Övre kroppen hade ingen aning om vad som hände nere i källarplanet, så den upptäckte alltför sent att den inte fick något stöd, och rasade som ett gammalt sprängt kasino i Las Vegas. Att landa 90 kg på ett knä i grus är inte det bästa man kan göra före sin kvällslöpning. Denna vecka har jag inte sprungit ett enda pass. Fy på mig. Skall ikväll ut och prova om jag skulle få till ett skönt långpass. Med det förutsätter att detta ösregn avtar till kvällen.

Och hur går det med utmaningen då? 12 pass på 33 dagar. Inte så lysande med andra ord. Nå, vi skall se när 50 dagar är fullt, hur många pass jag blev på minus. 12 pass är ju ändå otroligt mycket bättre än inga pass alls. Smile, be happy och följ mig på instagram.

Gurkan är från mitt växthus. Tror inte EU skulle godkänna den, men den var god.

2 kommentarer:

  1. Det är ett pass mer än var tredje dag, det är inte fy skam!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo visst, du har ju rätt i det Andreas. Blev bara lite irriterad på mig själv för att jag inte sprungit ett enda pass förra veckan. Tack för den positiva vinklingen. :)

      Radera