torsdag 3 oktober 2013

Höst

Nu är definitivt hösten här på allvar. Första nattfrosten har redan färgat allting vitt, om än för endast en liten stund på morgonen. Men det är inte orsaken varför det varit så tyst här på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva, eller någonting att skriva om. Fick sjukt i korsryggen igen, och jag har i stort sett inte tränat på 2-3 veckor. Men däremot har jag stretchat hela mig, och masserat mina lår. När jag började klämma på lårens framsida så var det inte så farligt, men ganska snabbt märkte jag hur sjuka och spända dom egentligen är. Hittade fullt med knutar och ömma punkter i precis hela lårets framsida. Nu börjar dom vara bra, och jag skall ge mig ut och springa så fort frugan kommer hem.

Jag var till Danmark i jobbärenden härom veckan. Bodde på ett motell, 272 Bed & Breakfast. Det var mysigt och hemtrevligt. Lite störd blev jag på att det varken fanns wc eller dusch på rummet, men jag hade det mitt emot i korridoren, så det var inte så farligt. Och det lilla bekymret var som bortblåst då jag i nedre våningen upptäckte en skylt som meddelade att det är fritt att koka kaffe åt sig själv. Jag var så i behov av kvällskaffe vid det tillfället, och kaffe är ofta en sak jag saknar när jag checkar in kvällstid på ett hotell. Så jag kokade en panna åt mig, som jag tog med till rummet. Där satt/låg jag och kollade en massa youtube klipp som jag bokmärkt, men aldrig gett mig tid att titta på.
272 Bed & Breakfast i Danmark. 
Det gick riktigt bra för mina vänner i Lidingö. Men tur så var jag "rädd" förra vintern och inte lät mig lockas med till Lidingöloppet. Dels så hade jag ryggen sjuk igen, men jag är inte byggd för att springa så där långt. Jag håller nog halv maraton som min max-sträcka. Men nu skramlar det i tamburen, så jag skall knyta skorna. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar