torsdag 20 juni 2013

MALMÖ!

Kan bara konstatera att det blir verkligen inte tid för att skriva här under sommaren. Men hur som helst så var jag förra veckan till Sverige på arbetsresa. Jag deltog i en maskininstallation i Malmö, och jag bara måddes ta tossorna och Garmin med, så att jag skulle kunna logga ett pass i Malmö. Jag frågade i hotellets reception åt vilket håll jag skall söka mig för att springa, och det visade sig att pildammsparken låg alldeles i närheten, så dit bar det av. Där var en hel del folk som sprang och gick med stavar. Konstaterade snabbt att jag sprang betydligt snabbare bland folk jämfört med hemma i "skogen", med samma upplevda ansträngning.
 Parken var också full med fåglar, stora och små. Till en början var jag lite osäker, men kom snabbt till att dom inte bryr sig det minsta om människor. Dom låg på gången i massor, men man kunde springa förbi dem på 15-20 cm avstånd utan att de brydde sig.
7,5 km fick jag ihop i parken. Det gjorde verkligen gått att få springa lite på tisdagskvällen. Det blev rätt långa arbetsdagar. Må-on så fick jag ihop 41 arbetstimmar, resan till Sverige inräknad. På måndagen var jag ut på en öl med Kjell, på tisdagen sprang jag istället för att dricka öl och på onsdagen kom vi till hotellet 21:15, så då var det bara en varm dusch som gällde. På torsdagen kom jag hem.

4 kommentarer:

 1. Fina vyer där i Malmö! Skulle inte ha något emot att springa där jag heller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, där var fint att springa, och så fick jag också allmänt bra bild av Malmö. Besöker gärna staden på nytt, men då skulle jag gärna ha aningen mera fritid än jag hade nu. :)

   Radera
 2. Har aldrig besökt Malmö men det verkar vara en fin stad! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj du har inte varit i Malmö, fast du bor så nära. :) (Nära jämfört med mig)

   Radera